Boeken voor jong en oud

Kinderboeken

 • Stripverhaal 'Jan van Pietersheim' - Geert De Sutter   €6
  Dit historisch stripverhaal brengt je terug in de tijd naar het jaar 1567. in de buurt van Lanacken staat het prachtige kasteel van Jan van Pietersheim. Sinds enige tijd wordt de bevolking bedreigd... Wie terroriseert zijn land?

 • Ooit aan de Maas: kleurboek - Marco Mariotti & Martine Van Audenhove    €19,95
  Ook de allerkleinsten kunnen nu bijleren over het mooie Maasland en haar geschiedenis. Ontdek het mijnverleden, kastelen, Romeinen, paarden of kajakkers aan de prachtige Maas, en zelfs campus De Helix.

 • De Maas is niet zomaar een blauwe lijn: gedichtenbundel   €15,95
  De Maas is niet zomaar een blauwe lijn naar het noorden. De Maas begrenst, de Maas verbindt. Als een levensader loopt de rivier door onze landen, onvoorspelbaar maar altijd daar. Al eeuwenlang, en nu ook bij de jongeren van vandaag. In zestig gedichten laten leerlingen uit middelbare scholen van Belgisch en Nederlands Limburg regio Maasgebied zien dat er meer in de Maas zit dan je denkt. Voor lezers vanaf 10 jaar. 

Boeken voor volwassenen

 • Merkwaardige bomen in Limburg - Op jacht met bomenjagers    €35
  Van wolkenkrabbers tot levende fossielen - Het boek telt 300 pagina's en 100 paginagrote foto's van bomen langs straten en pleinen, op kerkhoven en in parken en tuinen.

 • Fotogeniek Vlaanderen - Koen De Langhe    €29,95
  In 24 streekgebonden hoofdstukken worden 125 locaties besproken die elke natuur- en landschapsfotograaf kan bekoren.

 • 50.001 wereldwonderen - Dirk Ottenburghs    €19,80, €15 voor leden Limburgs Landschap
  Al ooit gehoord van ijshaar? Of van het blaaskaakje, een vliegje dat eitjes legt in andere insecten? Het zijn dingen die je zomaar in je tuin of tijdens een boswandeling kan tegenkomen. In zijn columns neemt Dirk Ottenburghs (60) elke week zo’n bijzonder natuurfeitje onder de loep. Die columns bundelt hij nu in zijn boek ‘50.001 wereldwonderen’.
Naar top